Cursus Frans voor volwassenen

 

Frankrijk staat nog steeds op nummer 1 als vakantieland voor Nederlanders. Vaak hoor je mensen wel verzuchten 'alleen jammer dat ze er Frans spreken'. Hoe fijn zou het zijn als u uzelf goed kunt redden in het Frans? Geen gestuntel meer in die winkel of in dat restaurant? Misschien moet u voor uw werk vaker naar Frankrijk en is het Frans van de middelbare school toch behoorlijk weggezakt? Ook dan kan ik u helpen.

Ik bied u maatwerk in kleine groepen, tweetallen of één op één, lessen gericht op conversatie of anderszins. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat we ook zo snel mogelijk het door u bepaalde doel kunnen bereiken.

 

Hulples Frans voor scholieren

 

In mijn werk als docente Frans op een middelbare school kom ik vaak leerlingen tegen die Frans een moeilijk vak vinden. Ze vinden het vaak wel een mooie taal, maar ze lopen vast op de grammatica. Vaak zijn twee of drie hulplessen al voldoende om ze weer op weg te helpen. Voor anderen blijft het drie jaar lang een struikelblok, maar ik ben van mening dat ik alle leerlingen, of ze nu wel of geen talenknobbel hebben, weer positieve ervaringen kan laten krijgen met het schoolvak Frans op elk niveau, van VMBO tot en met HAVO/VWO.