Commentaren: 15
 • #15

  Vaya (zaterdag, 23 mei 2020 14:45)

  Ik had een paar Franse lessen gemist net voor de proefwerkweek. Dankzij de hulp van Saskia had ik alsnog een 8 voor mijn proefwerk Frans. Super bedankt Saskia!!

 • #14

  Angie Litjens (vrijdag, 17 april 2020 15:32)

  Ik vind dat de bijlessen van Saskia mij heel erg helpen om het vak Frans beter te begrijpen. Het is heel fijn om met Saskia te werken, want als ik iets niet begrijp dan neemt zij de tijd om mij dit goed uit te leggen. mijn punten zijn ook verbeterd sinds ik bij Saskia kom. Ik ben hier heel erg dankbaar voor.

 • #13

  sonja thijssen (donderdag, 10 januari 2019 19:21)

  Onze zoon heeft altijd heel veel moeite met Frans.
  Zeker voor mondeling Frans.
  Maar na bijles van Saskia met goede uitleg heeft hij een 7.7 gehaald. Onze zoon snapt het nu goed.
  Een super resultaat.
  Onze zoon was super blij, en wij natuurlijk ook.

 • #12

  Siem (dinsdag, 18 december 2018 21:40)

  Ik wilde mijn punt voor Frans ophalen. Saskia heeft me heel goed geholpen. Na 1 bijles ging ik van een onvoldoende naar een dikke voldoende!

 • #11

  Nikki (woensdag, 30 mei 2018 13:57)

  Ik ben naar Saskia gegaan om mijn Frans te verbeteren ze heeft mij ezelsbruggetjes geleerd en begeleid in de nieuwe hoofdstukken zodat ik in de les het beter kon volgen. Ik ben van ruim onvoldoende naar voldoende gegaan op mijn rapport. Daar ben ik Saskia heel dankbaar voor.

 • #10

  S. Lemmen (woensdag, 21 maart 2018 20:08)

  Onze zoon heeft nu 1 trimester bijles Frans bij Saskia gehad en hij is van een 4 gemiddeld voorheen. Opgeklommen naar een 6,5 gemiddeld. Laatste proefwerk had hij zelfs een 7,5. Echt super. En dat terwijl zijn eigen leraar op school vond dat onze zoon te slecht was voor extra hulp op school. Maar met de andere benadering van Saskia en de opbouwende kritiek, heeft hij er weer vertrouwen in gekregendat hij het wel kan. Bedankt Saskia

 • #9

  Bauwke (dinsdag, 02 januari 2018 20:36)

  Ik had heel veel moeite met Frans. Daarop heeft mijn moeder Saskia ingeschakeld. Hierdoor zag ik mijn punten beter worden en begreep ik de Franse taal iets beter. Hiervoor wil ik Saskia heel erg bedanken!!

 • #8

  Harrie (zondag, 15 oktober 2017 10:56)

  Het Engels en het Duits was ik al een beetje machtig. De Franse taal nog helemaal niet. Vorig jaar ben ik begonnen met Frans te leren. Ik had behoefte aan individuele aandacht; iemand die alle tijd voor mij heeft om mij wegwijs te maken in de Frans taal. Bij Saskia heb ik dit gevonden. Op een leuke en gezellige manier werken we elke week 1,5 uur aan mijn Frans. Stapje voor stapje ga ik vooruit. Ik ga daarom graag elke week naar Maasbree. Ik kan Saskia van harte bij iedereen aanbevelen.

  Merci bien, Saskia.

 • #7

  Familie Vestjens (vrijdag, 29 september 2017 10:50)

  Wij moeten ieder jaar een document in het Frans laten vertalen. Sinds een aantal jaren laten we dit naar volle tevredenheid door Saskia doen. Ze doet dit accuraat en snel. Bedankt!

 • #6

  Ingrid Roosch (vrijdag, 16 juni 2017 09:24)

  Voor mijn werk moet ik dagelijks bellen met Franse klanten. Omdat je elkaar dan niet ziet (helaas geen skype) is het soms lastig de ander te verstaan. Door de spreekvaardigheidsoefeningen bij Saskia is mijn vertrouwdheid met het Frans enorm verbeterd en ben ik minder onzeker geworden met bellen. Mijn dagelijks gesprekken zijn er een stuk makkelijker door geworden. Nogmaals, bedankt!!

 • #5

  Mariëlle Vestjens (maandag, 10 april 2017 14:00)

  Dankzij Saskia heb ik mijn middelbare school frans van zo'n 30 jaar geleden weer flink op kunnen halen. En dat in slechts 8 lessen. Saskia, merci beaucoup! C'était très bien et très agréable!

 • #4

  Suzan Wijnands (zaterdag, 14 januari 2017 13:45)

  Zo fijn om zo'n prettige en professionele begeleiding te krijgen! Je hebt onze dochter kennis laten maken met Frans en haar precies daar gekregen waar ze moet zijn. Ze kan nu heel fijn op haar eigen niveau op school door.
  Thanx!

 • #3

  Dianne Snoek-Peeters (zaterdag, 14 januari 2017 13:40)

  Heel fijn Saskia dat onze dochter zo snel bij jou terecht kon met haar vragen! Je hebt haar goed geholpen, ze had er weer vertrouwen in! Het is beloond met een mooi cijfer!

 • #2

  Piet en Tonny Berden (woensdag, 11 januari 2017 14:06)

  Français sans fautes ??

  . . . . . nog niet helemaal, daarom volgen wij sinds oktober 2016 Franse les bij Saskia, bij haar thuis in Maasbree, met z’n tweeën, privélessen en dat voor een prima prijs.

  Wij hadden op de middelbare school wel al Franse les gehad, maar dat is èn lang geleden èn voor een groot gedeelte ook weer vergeten. Ons doel is een normaal gesprek in het Frans kunnen voeren, niet te moeilijk maar wel correct Frans.

  Ons niveau verschilt enigszins en het is erg prettige te ervaren dat Saskia daar professioneel op inspeelt. Voor de een iets meer woordjes en voor de andere iets meer aandacht voor de grammatica. Alles gelukkig in een gezellig, ontspannen en ongedwongen sfeer. En een beetje huiswerk voor thuis hoort daar natuurlijk bij.

  Al met al zijn we zeer te spreken over onze lessen en we vorderen gestaag.
  Kortom, français sans fautes ? Ça va mieux . . . . .

 • #1

  Gerrie en Will van Engeland (vrijdag, 06 januari 2017 18:51)

  In september zijn we samen gestart met Franse les voor beginners bij Saskia. De reden dat we hieraan zijn begonnen is dat onze zoon een Franse vriendin heeft en het is de bedoeling dat ze naar Frankrijk gaan verhuizen op den duur, dan lijkt het ons handig dat wij een woordje Frans kunnen meespreken, zeker als er kleinkinderen komen.

  Saskia is zeer kundig en nog belangrijker heel geduldig met een paar hardleerse ouderen. Elke week gaan we met plezier naar de Franse les en.... we maken dankzij Saskia vorderingen..
  Merci bien Saskia,